Skip to content

Ons kantoor

Spuistraat 10 Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van advies en rechtshulp aan particulieren, ondernemers en kleinere bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere groepen mensen.

Het kantoor is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur. Bel de centrale administratie (020-520 5100) die zal u snel doorverwijzen naar de juiste advocaat. Zonder afspraak met een advocaat spreken kan ook: loop gerust binnen op het wekelijkse inloopspreekuur, elke donderdag van 16.00-18.00 uur.

Spuistraat 10 Advocaten is voortgekomen uit Bureau Rechtshulp. Een organisatie waar al sinds de jaren 70 de deur en de telefoon open stond voor tienduizenden rechtzoekenden. Door professionele, hoogopgeleide en ervaren juristen werd gratis of tegen een relatief geringe eigen bijdrage juridische ondersteuning geboden op rechtsgebieden die te maken hebben met wonen, werken, verblijf in Nederland, uitkeringen en consumentenrecht.

Per 1 januari 2006 is zijn de werkzaamheden van de oude organisatie voor een groot deel overgenomen door Spuistraat 10 Advocaten. Een nieuw en modern advocatenkantoor, voor dezelfde doelgroep, op dezelfde locatie en opgezet door vrijwel dezelfde medewerkers. Maar dat niet alleen, onze specialisaties zijn uitgebreid met familierecht, strafrecht, letselschade en milieurechtshulp.

Voor diegene die geen gebruik kan maken van gefinancierde rechtsbijstand (advies en verdergaande rechtsbijstand tegen een relatief geringe eigen bijdrage) is onze expertise nu ook voor u beschikbaar tegen een concurrerend uurtarief.

Back To Top